До зими повністю підготувалися - Олексій Басан

25.11.2020
644

Сьогодні, 25 листопада, керівництво Агентства місцевих доріг та голова ОДА перевірили підготовку до зими виробничої бази в с. Бутенки Кобеляцького району.

Директор Агентства місцевих доріг розповів голові ОДА Олегу Синєгубову про проведену підготовчу роботу, про резервну техніки на випадок великих снігопадів та про підготовку піщано-сольової суміші. Так виглядає одна з наших виробничих баз, що розташована в селі Бутенки. Тут знаходиться підготовлена до осінньо-зимового сезону техніка та протиожеледний матеріал для обслуговування Кобеляцького району.

Сьогодні стан готовності до зими разом з нашим керівництвом перевіряв голова ОДА Олег Синєгубов.

«До зими повністю підготувалися. Цілодобово працюють диспетчера підприємства. На сайті Агентства місцевих доріг також зазначено телефони всіх підрядних організацій, які відповідальні за утримання автомобільних доріг місцевого значення в Полтавській області. Будь-який громадянин може звернутися напряму до підрядника або зателефонувати на цілодобову гарячу лінію нашого підприємства, щоб повідомити про складну ситуацію на дорозі», - пояснив Олексій Басан.

Підрядними організаціями підготовлено до роботи в осінньо-зимовий період 25 виробничих баз та 34 майданчики для зберігання протиожеледних матеріалів.

Цього року обслуговувати місцеві дороги області буде 184 одиниць техніки, а при ускладненні погодних умов долучаться до них 43 одиниці техніки резерву.