Вся техніка перевірена і готова до роботи в разі ускладнення погодних умов - Олексій Басан

17.11.2020
623

Сьогодні апаратна нарада в голови Полтавської ОДА була присвячена готовності дорожників до експлуатації доріг у зимовий період.

ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» провело всі необхідні підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду 2020-2021 років.

«За кожним районом області закріплені субпідрядні організації, які мають в районах виробничі бази з матеріалами та відповідною технікою. Підготовлено та перевірено стан 182 одиниці техніки і залучено 43 для резерву», - пояснив Олексій Басан, директор Агентства місцевих доріг.

Підготовлено 24 504 тонни протиожеледної суміші. Визначено дороги та їх ділянки, які підлягають першочерговому снігоприбиранню та обробці протиожеледною сумішшю (дороги, що поєднують райцентри, автобусні маршрути, спуски і підйоми та небезпечні повороти).

«Це на 1366 тонн більше, ніж позаминулого року, коли зима була сніжною. Також встановили 189 комплектів зимових дорожніх знаків. З 16 листопада відкрили цілодобову гарячу лінію з питань ускладнення проїзду через погодні умови. Тел: 050 – 01 – 50 – 233», - додав Олексій Басан.

За кожним районом закріплено відповідальних фахівців субпідрядних організацій із телефонами та адресами для зручності комунікації. 

Щоденно отримуємо оперативну інформацію стосовно погодних умов від Полтавського обласного центру з гідрометеорології. Також системно співпрацюємо із Головним управлінням ДСНС України у Полтавській області у сфері запобігання виникнення надзвичайних ситуацій.

Фото