Розпочали ремонт дороги Миргород – Велика Багачка – Байрак – Поділ

19.09.2023
228

Перші роботи на цій дорозі розпочалися у 2020 році. Сміливо стверджуємо, що це був один із наймасштабніших об’єктів капітального ремонту місцевих доріг на Полтавщині того року.

Для формування міцної основи використовували сучасну технологію холодного ресайклінгу, що дозволило значно зміцнити шари основи. За 2 роки відремонтували майже 17 км дороги.

У 2021 році поблизу Великої Багачки облаштували основу дорожнього одягу та уклали нижній шар асфальтобетону на ділянці автошляху до селища. На цій ділянці цьогоріч облаштуємо верхній шар асфальту та продовжимо ремонт основного проїзду.

Загалом плануємо продовжити роботи від Великої Багачки в напрямку Подолу, які планували провести в минулому році. Але війна внесла свої корективи.

Підрядник має виконати армування шарів асфальтобетонного покриття із використанням георешітки, влаштувати верхній шар покриття, укріпити узбіччя щебенево-піщаною сумішшю, встановити дорожні знаки, напрямні стовпчики, металеве бар'єрне огородження, нанести розмітку та облаштувати освітлення.

Усі роботи здійснюються за технічного супроводу та під пильним контролем наших інженерів технічного нагляду. Продовження ремонту цієї дороги є стратегічно важливим, оскільки вона з'єднує населені пункти та веде до обласного центру. Також ремонт цьогорічної ділянки покращить дорожню інфраструктуру Великобагачанської громади.

Дякуємо Полтавській ОВА за підтримку! Не зупиняємось! Працюємо далі!

 

Фото