Контроль якості як основний принцип роботи Агентства місцевих доріг

21.12.2019
695

Щоденно 9 сертифікованих технаглядів Агентства (у кожному авто встановлений GPS-трекер для внутрішнього контролю) по всій області перевіряють якість та стан роботи підрядників та регулярно проводяться Skype-конференції із об’єктів.

Маємо все необхідне обладнання для перевірки якості робіт: пірометри, курвиметри, дорожні рейки та рулетки. Нещодавно придбали найсучасніший GPS-приймач, який дозволяє отримувати дані про площу та об’єми виконаних робіт з точністю до 15 мм в будь-якій точці області. У 2020 році плануємо організувати власну лабораторію.

Запроваджено 100% контроль геометричних, фізичних та хімічних параметрів асфальтобетону перед прийманням робіт незалежними сертифікованими лабораторіями.

Для детального аналізу якості використаних матеріалів та фізичних показників систематично залучаємо провідних науковців із галузевих ДерждорНДІ, ХНАДУ та ДП «ДорЯкість».

Проводиться постійний моніторинг стану виконаних об’єктів – за виявленими дефектами здійснюється претензійна робота в межах гарантійних зобов’язань! У 2019 році виконано більше 30 гарантійних ремонтів.

Фото