“Готовніть об’єкту Київ-Харків в межах Полтави – 50 відсотків”: Андрій Заїка

25.06.2020
596

Роботи з поточного середнього ремонту на перехідному об’єкті Київ-Харків-Довжанський в межах Полтави виконані на 50 відсотків. Про це сьогодні, 25 червня, доповів заступник директора ДП “Агентство місцевих доріг Полтавської області” Андрій Заїка в ході колегії у Полтавській ОДА.

Як зазначив заступник директора підприємства, в  рамках програми “Велике будівництво” держава фінансує цього року будівництво та ремонт 22 обєктів на дорогах загального користування місцевого значення.

“По капітальним ремонтам вже укладено угоди по 10 об’єктам, по поточним середнім ремонтам укладено 3 договори, початок  робіт – 3 липня”, – зазначив Андрій Заїка.

рім того Андрій Заїка розповів, що будівельна готовність капітального ремонту об’єкту Суми-Полтава –Семянівка –Недержищина – 10 відсотків.

Також заступник директора підприємства доповів, що наразі триває будівництво майданчику для пересувного габаритно-вагового контролю на дорозі Соснівка-Кременчук- Горішні Плавні,  готовність цього об’єкту - 35%.

За словами Андрія Заїки, вже розпочаті роботи  з підготовки об’їздів на період капітального ремонту трьох мостів.

 “Всього з 22 об’єктів Великого будівництва капітального та поточного середнього ремонтів по 18 вже визначено підрядні організації та до 5 липня будуть розпочаті роботи”, – підкреслив Андрій Заїка.

Фото