Голова ОДА підписав меморандум із Укрексімбанком щодо кредитування ремонту дороги Чорнухи - Лубни

02.10.2020
574

Без розвитку інфраструктури не можливий розвиток області.

Системна підтримка керівництва області знову приносить результат. Голова ОДА Олег Синєгубов підписав меморандум із державним банком Укрексімбанк, що передбачає інвестиційне запозичення в розмірі 515 млн грн для початку масштабних ремонтних робіт на дорозі Чорнухи-Лубни. Перші кошти вже надійшли, фінансування розпочате. Капітальний ремонт автошляху триває. 

«Підтримка області надзвичайно важлива, адже вона трансформується в підтримку держави. Уряд виділив 95 млн грн і нарешті в цьому році завершили ремонт траси Київ-Харків-Довжанський в межах міста Полтава. Керівництво області максимально посприяло у тому, що Полтавська область першою в Україні отримує в державному банку фінансування за механізмом використання коштів субвенції з державного бюджету на погашення запозичень, залучених для реконструкції дороги місцевого значення. Тепер за 2020-2021 роки на дорозі Чорнухи-Лубни зроблять капітальний ремонт», - сказав Олексій Басан, директор «Агентства місцевих доріг Полтавської області».

Зараз 80% місцевих доріг в області потребують ремонту. І тому підтримка області, районів, об’єднаних громад дуже важлива, яка в трансформації із підтримкою держави зможе зробити комфортними автошляхи Полтавщини.

Фото