Агентство місцевих доріг пропонує обрати ескіз для інформаційного знаку

21.08.2020
633

Агентство місцевих доріг планує встановити інформаційний знак на в‘їздах до Полтави із зображенням геральдики міста. Обрати знак запропонували жителям області шляхом голосування у соцмережах. 

«Під час ремонту траси Київ-Харків в межах Полтави мали б обрати, який саме інформаційний знак буде вітати гостей. Побудувати щось габаритне і красиве – це вже пріоритети міської влади, але і відзначити рідне місто інформаційним знаком здалось хорошою ідеєю. Просимо допомогти вибрати, який знак найбільш підходить для Полтави. Виготовляли ескізи власними силами, тому якщо геральдисти поінформують про огріхи, то виправимо. Також цікаво отримати всі можливі пропозиції від дизайнерів та знавців символіки, але в рамках дорожнього знаку», - сказав Олексій Басан, директор ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області».

Агентство місцевих доріг проводить голосування в соціальній мережі Facebook на офіційній сторінці. Пропонуємо шість варіантів для вибору, а також можна в коментарях запропонувати власний. Голосування триватиме тиждень.

 

 

Фото