Агентство місцевих доріг посилює контроль над якістю дрібного ремонту

27.03.2020
922

Спеціалісти підприємства сьогодні, 27 березня, провели показове пояснення стосовно проведенню дрібних ремонтів для представників підрядних організацій з утримання доріг.

Напередодні початку ремонтного сезону спеціалісти Агентства місцевих доріг Полтавської області провели показове пояснення для представників підрядників, які будуть виконувати дрібний (ямковий) ремонт.

«Посилюємо контроль над проведенням ямкового ремонту. Пояснюємо, що існують вимоги до такого виду робіт і, якщо вони будуть порушені, оплата не буде здійснюватися. Тому рекомендуємо чітко дотримуватися технологічного процесу, який детально розписаний в існуючих будівельних нормах України. Якщо виникатимуть питання, то одразу маєте зв’язуватися із інженерами технічного контролю, які працюють на дорогах області. Ремонт має бути однозначно якісним, щоб дорога було проїзною на кілька років, а не місяців», - пояснив Олексій Басан, директор підприємства.

Із наступного тижня в області розпочнеться поточний дрібний ремонт в усіх районах. В 2020 році заплановано використати 134 млн грн і забезпечити проїзд на більше 1000 км доріг.

Нагадаємо, Агентство місцевих доріг та підрядні організації в умовах карантиру працюють в штатному режимі.