Агентство місцевих доріг ділиться досвідом з колегами із Кропивницького

29.01.2021
865

Керівництво державного підприємства «Агентство місцевих автомобільних доріг» із Кропивницького вивчили досвід Полтавської обласної державної адміністрації щодо створення та функціонування ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області». Зустріч з керівництвом Агентства відбулася сьогодні, 29 січня.

Колеги із Кропивницького поспілкувалися із керівниками всіх напрямків, дізналися про організацію роботи та структурні особливості діяльності АМД.

Як зазначив директор ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг» Анатолій Зорькін, досвід Полтавщини однозначно цікавий тим, що вона є лідером серед інших ОДА за ефективністю та вчасним  виконанням об’єктів ремонту місцевих доріг: «У нас однакові завдання і інструменти роботи, тому дуже цікаво як вирішують конкретні задачі наші колеги із Полтави. Також цікавить унікальний досвід щодо отримання кредиту на ремонт місцевих доріг, механізми проходження експертизи та тендерних процедур, а також питання організації роботи з експлуатаційного утримання. У нас на балансі 4300 км місцевих доріг, а ремонтувати в рік виходить близько 100 км. Звісно, що кредитування може допомогти відремонтувати значно більше доріг нашої області», - зазначив Анатолій Зорькін. За словами представників делегації, в ході зустрічі вони отримали вичерпну інформацію щодо всіх питань.

Як зазначив директор підприємства Олексій Басан, Агентство завжди відкрите до співпраці та спілкування з колегами: «За підсумками 2020 року Полтавська область стала першою серед інших областей за ефективністю ремонтів місцевих доріг. Першість у рейтингу ми отримали завдяки вдало організованому менеджменту та оперативним управлінським рішенням, що впроваджували протягом року. Ми завжди відкриті для спілкування та з радістю ділитимемось своїм досвідом роботи з колегами», - сказав Олексій Басан.

Фото