Звіт за півроку: інформуємо про виконання ремонтних робіт

01.07.2019
391

Під час апаратної наради в Полтавській облдержадміністрації директор ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Олексій Басан розповів про хід виконання ремонтних робіт на автомобільних дорогах місцевого значення за півроку 2019.

Цього року на ремонти місцевих доріг передбачено фінансування у 802,9 млн грн., які розподілили наступним чином: 170 млн грн. – експлуатаційне утримання, 552,9 млн грн. – поточний середній ремонт, 80 млн грн. – капітальний ремонт.

За даними підприємства, ямковий ремонт планують завершити до 12 липня. Підрядні організації мають виконати ремонт на 163 тис. м2 дорожнього покриття на 97 об’єктах.

Найкраще виконали ремонтні роботи  підрядні організації у Полтавському, Гребінківському,  Котелевському,  Семенівському, Глобинському, Козельщинському,  Кобеляцькому, Пирятинському, Гадяцькому,  Новосанжарському, Лубенському  районах.

Найгірше – у Чорнухинському, Лохвицькому, Миргородському, Шишацькому, Диканському, Оржицькому районах.

З 8 по 21 травня Агентство місцевих доргі оголосило 21 публічну закупівлю на поточний середній ремонт. Нині  триває перекваліфікація і фіналізація тендерних процедур із визначення переможців. Початок ремонтних робіт запланований на липень.

Детальніше – список ремонтів в 2019 році.

Виконуються ремонтні роботи на автомобільній дорозі М-03 Київ – Харків – Довжанський в межах міста Полтави на двох ділянках (від перехресть із вулицями Європейської та Серьогіна та від межі міста Полтава по Харківському шосе до перехрестя із вулицею Кагамлика). На двох смугах вже завершено формування шару крупнозернистого асфальтобетону і відкрито рух транспорту. Після побудови зустрічної смуги сформують фінальний шар асфальтобетону по всій ширині проїзної частини.

У листопаді-грудні цього року заплановано презентувати розроблену ДП «ДерждорНДІ ім. М.П. Шульгіна» п’ятирічну програму розвитку місцевих доріг Полтавської області.