Підсумки 2023 року: Співпраця з громадами Полтавщини

28.12.2023
433

Незважаючи на важкий рік в країні, вдалось зберегти контрольованою ситуацію із станом місцевих автодоріг завдяки плідній співпраці ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» та територіальних громад області.

Агентство вдячне усім громадам, які долучилися до співпраці з розбудови та покращення автомобільних доріг місцевого значення. Усі роботи проводилися у тісній комунікації з керівництвом громад: відбувалось спільне планування, визначення місць ремонту та орієнтовної потреби у фінансуванні.

У цьому році п’ять громад області залучили до співфінансування ремонтів доріг понад 15 млн грн від приватних інвесторів. Хочемо подякувати соціально-відповідальному бізнесу за його участь в покращенні доріг громад: ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт», ТОВ «Арніка Органік», ТОВ «Східний геологічний союз», ТОВ «Агрофірма імені ДОВЖЕНКА», ТОВ «Цукорагропром», ТОВ «Зерно-агротрейд» (ВП «Яресківський елеватор»), ТОВ «Укролія» та ТОВ «Горизонт».

Маємо надію, що співпраця продовжиться в 2024 році та дозволить вчасно розпочати ремонт місцевих доріг одразу з настанням нового будівельного сезону.

Фото