Онлайн нарада з Заступником Міністра Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України

10.01.2023
255

Сьогодні відбулась онлайн нарада з Заступником Міністра Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, щодо окремих питань використання процедур з ціноутворення у дорожньому господарстві. В нараді взяв участь в.о. директора «Агентство місцевих доріг у Полтавській області» Михайло Суржко. Обговорювались питання впровадження реформи ціноутворення у сфері дорожнього господарства, практичне використання та інші питання дорожньої галузі.

Фахівці Агентства завжди навчаються, проходять курси підвищення кваліфікації, приймають участь у конференціях та нарадах, бізнес форумах та науково-практичних семінарах.

За цей період спеціалісти «Відділу якості, технічного контролю та кошторисної роботи» брали участь у семінарі «Кошторисне ціноутворення та закупівлі в дорожній галузі. Особливості формування цін на дорожні роботи». А провідні інженери та начальник «Відділу ремонту та експлуатаційного утримання доріг, штучних споруд та безпеки руху» брали участь в Українсько – Словацькому бізнес форумі в форматі онлайн.

Фото