Науковці контролюють якість виконання ремонту траси Київ-Харків

06.06.2019
466

Частину ділянки траси М-03 Київ-Харків-Довжанський в межах Полтави підготували до наступного етапу – формування нового шару дорожнього покриття.

Науковці із державного підприємства «ДерждорНДІ» імені М.П.Шульгiна провели необхідні заміри. Тільки після перевірки якості робіт підряднику дають дозвіл від Агентства місцевих доріг в Полтавській області на виконання ремонтних робіт.

Контроль відбувся під час вимірювання куту нахилу дорожнього покриття і перевірки основи на міцність завдяки сучасному німецькому обладнанню. Науковці відхилень від вимог проекту не виявили.

«Якщо під час контролю фіксуються невідповідності з проектом, підрядник перероблятиме роботи своїм коштом. Агентство місцевих доріг в Полтавській області, як замовник, не буде платити, поки не будуть ліквідовані відхилення», – розповів Андрій Заїка, заступник директора з виробничих питань ДП «Агентство місцевих доріг».

Ремонт на цій ділянці виконує компанія «Ростдорстрой». За даними підрядника, залишилось зробити ще три шари дорожнього покриття.

Слідкуйте за новинами на офіційних сторінках у Facebook та Instagram.