Другий об‘єкт Великого будівництва місцевих доріг завершили на Полтавщині

15.09.2020
701

Другий об‘єкт Великого будівництва місцевих доріг завершили на Полтавщині.
Роботи з поточного середнього ремонту на автодорозі М03 – Машівка - Карлівка, які заплановані на 2020 рік, вже завершені.

Відремонтовану ділянку дороги проінспектував голова облдержадміністрації Олег Синєгубов.

«Цього року маємо безпрецедентний бюджет щодо дорожнього будівництва. Заплановано відновити більше 100 км місцевих доріг. Машівка-Карлівка – одна з них. Загалом, до кінця листопада плануємо освоїти всі кошти дорожнього фонду та залучити додаткові. Також Полтавщина єдина область в Україні, що запровадила отримання кредиту під місцеві гарантії, що надасть можливість відновити ще більшу кількість доріг. На черговій сесії ініціативу підтримали депутати й найближчим часом надійде 515 млн грн інвестиційних запозичень на ремонт всієї протяжності дороги Чорнухи-Лубни. Це 36 км», – сказав Олег Синєгубов.

Підрядник завершує наносити горизонтальну розмітку на відремонтованій ділянці дороги.

«Заплановані роботи з поточного середнього ремонту дороги М03 - Машівка - Карлівка на цей рік завершили повністю. Цього року ми відремонтували близько 9 км дороги. Загалом за 2 роки ми відновили 13,5 км км цієї траси. В планах - за рік-два відновити дорогу по всій протяжності у 38 км новим асфальтобетонним покриттям.
Щодо робіт з капітального ремонту мосту на цій дорозі у селі Селещина - плануємо завершити їх повністю у листопаді. В нас була певна затримка через процедури переносу газових комунікацій, що прокладені крізь міст. Сьогодні питання вирішене, роботи тривають за графіком» - зазначив директор ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Олексій Басан.