На заощаджені кошти буде відремонтована дорога у Лохвицькому районі

15.04.2020
1098

Голосування за дорогу, ремонт якої буде зроблений на заощаджені за теплу зиму кошти, завершилося сьогодні, 15 квітня. До голосування за тиждень долучилися більше 15 тисяч мешканців Полтавщини, найбільшу кількість голосів  - 6,8 тисяч  - набрала дорога у Лохвицькому районі Лохвиця - Яхники – Жабки. 

«Ми щиро дякуємо кожному, хто взяв участь у нашому опитуванні про додатковий ремонт дороги. Дякуємо за активність, за діалог, за пропозиції та зауваження. Вважаємо наш соціальний експеримент цілком виправданим, на Полтавщині дійсно найзгуртованіші та дружні громади» - зазначив директор ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Олексій Басан.

За словами Олексія Басана, підприємство врахує усі спірні моменти в подібних заходах  і надалі буде використовувати таку практику комунікації з громадами.

Дрібний ремонт дороги розпочнеться з наступного тижня. В планах  -  за сприятливих погодних умов завершити роботи у межах Лохвицького району за місяць.

Нагадаємо, голосування за додатковий ремонт дороги на заощаджені на зимовому утриманні кошти розпочалося минулого тижня у офіційній групі ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» у Facebook.

Фото